چای ترش
چای ترش
سایر اسامی: چای مکه ، چای مالمیر
نام علمی: Hibiscus sabdariffa
نام انگلیسی: Roselle
چای ترش گیاهی چند ساله، دارای ساقه ای قوی و برگ های بزرگ و منفرد که سطح فوقانی آن پوشیده از کرک است. گل های زرد مایل به قهوه ای با کاسبرگ های قرمز گوشتی که ترش مزه است.
این گیاه بومی کشورهای خشک گرمسیری بوده و در ایران نمی روید ( در برخی منابع وجود آن در مناطق جنوب ایران ذکر شده است).
ترکیبات شیمیایی: موسیلاژ، ویتامین c
اندام دارویی: گل
خواص دارویی:
کاهش کلسترول بد خون ، ضد سرطان ، کمک به دستگاه گوارش ، کاهش التهاب ، جهت لاغری، رفع عوارض سرماخوردگی و بیماری های عفونی، کاهش فشار خون
روش مصرف :
دم کرده : یک قاشق غذاخوری از گیاه خشک شده در نیم لیتر آب
عوارض جانبی:
مصرف چای ترش به همراه داروهای استامینوفن، دیکلوفناک و کلوروکوئین ممنوع است. بانوان باردار و شیرده از مصرف چای ترش اجتناب کنند.
ممکن است مصرف چای ترش بر میزان قند خون اثر بگذارد و کنترل قند خون را در طول عمل جراحی و پس از آن با مشکل مواجه سازد. پس دست کم، دو هفته پیش از جراحی، مصرف چای ترش را متوقف کنید.
ادویه جات فوق العاده
فروش محصولات کشاورزی از طریق اینترنت
اطلاعات کلی در مورد شترمرغ