چای سبز
چای سبز
نام علمی: Camellia sinensis
نام انگلیسی: Green tea
درختی است همیشه سبز که در گونه های پرورش یافته ارتفاع آن از ۲ متر تجاوز نمی کند. دارای برگ های دندانه دار و بی کرک و گل های سفید.
این گیاه عمدتا در مناطق گرمسیری استوایی کاشته می شود.
ترکیبات شیمیایی
آلکالوئید (تئین)، تانن، اسانس، پورین، آنتی اکسیدان
اندام دارویی: برگ ها
خواص دارویی:
عمدتاً خواص چای سبز بیشتر از چای سیاه است به ویژه در زمینه کاهش کلسترول خون و تقویت دندان ها و لثه تنها چای سبز اثربخش می باشد. کاهش وزن ، کاهش فشار خون، ضد سرطان ، ضد دیابت، ضد آلزایمر، افزایش عملکرد مغز، قابض، بند آورنده اسهال، ضد عفونی کننده، تقویت سیستم ایمنی بدن، رفع خستگی، درمان اختلالات معده، کاهش بیماریهای قلبی
روش مصرف:
دم کرده: ۵ گرم برگ خشک را در یک لیوان آب ۸۰ درجه به مدت ۵ دقیقه دم کنید
عوارض جانبی:
سوء مصرف این گیاه دارویی ممکن است عوارضی مانند سردرد، اختلال در عملکرد دستگاه گوارش، اسهال و تهوع را به همراه داشته باشد.
اعتقاد بر آنست كه قبل و بعد از دريافت فرآوردههاي آهن و در شيرخواران نبايد از چاي سبز يا تركيبات پلي فنول آن استفاده نمود. شواهد موجود حاكي از آنست كه مقادير بيش ازحد چای سبز در روز با سوخت و ساز آهن تداخل نموده و موجب كم خوني ميشود. شواهدي مبني بر منع مصرف در حاملگي وجود ندارد با اينحال بايد با پزشك مشورت نمود. مصرف چاي سبز در دوران شيردهي توصيه نميشود.
ادویه جات فوق العاده
فروش محصولات کشاورزی از طریق اینترنت
اطلاعات کلی در مورد شترمرغ