جعفری
جعفری
نام علمی: Petroselinum crispum
نام انگلیسی: Parsley
گیاهی دو ساله به ارتفاع ۳۰ سانتی متر تا یک متر، ریشه دوکی شکل، برگ ها بریده بریده، گل ها به صورت چتر مرکب، میوه به رنگ سبز و بسیار معطر
ترکیبات شیمیایی:
اسانس، آپی ئین، تانن، مواد معدنی نظیر پتاسیم، ید، آهن، ویتامین های A,B,C
اندام دارویی: کلیه اندام های گیاه
خواص دارویی:
بذر و ریشه؛ مدر، کمک درمان رماتیسم وعفونت های ادراری، قاعده آور. دم کرده برگ جعفری، پاک کننده کبد، ضد افسردگی، هپاتیت، فشار خون بالا، ضد کبد چرب، رفع بواسیر و دفع کننده سنگ کلیه می باشد.
روش مصرف:
۵۰ گرم دانه یا ریشه گیاه را در نیم لیتر آب ۵ دقیقه بجوشانید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه دم شود. روزانه ۲ فنجان ترجیحا قبل از غذا مصرف شود.
محلول شست و شو: ۲ قاشق برگ جعفری را در ۲ لیوان آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و صورت را با آن شست و شو دهید. جهت رفع لک و جوش صورت
عوارض جانبی:
مصرف ریشه و دانه در بارداری ممنوع است و در استفاده دارویی از بخش های هوایی هم زیاده روی نشود.
ادویه جات فوق العاده
فروش محصولات کشاورزی از طریق اینترنت
اطلاعات کلی در مورد شترمرغ