گل پر
گل پر
نام علمی: Heracleum persicum
نام انگلیسی: Cumin
این گیاه به صورت خودرو در چمنزارها، جنگل ها، زمین های زراعی بایر و اطراف آبگیرها یافت می شود. گلپر گیاهی علفی، دو یا چند ساله است که دارای برگ های منقسم، دندانه دار، به اشکال مختلف در طول ساقه می باشد. گل های آن به رنگ سفید
می باشد.
منشا اصلی گیاه شمال غربی هیمالیا گزارش شده است. در ایران، نواحی شمالی البرز، غرب ایران و کوههای بختیاری و همچنین در ارتفاعات شیرکوه یزد می روید.
ترکیبات شیمیایی
روغن فرار (آنتول)، رزین
اندام دارویی: دانه، برگ ، ریشه
خواص دارویی:
بادشکن، ضد عفونی کننده، تقویت کننده معده، مدر، معرق، ضد نفخ، اشتهاآور، شیرافزا، ضد تشنج، ضد کرم و رفع سوء هاضمه، رفع بلغم، تقویت کننده حافظه
روش مصرف:
دم کرده: یک قاشق غذا خوری پودر گل پر را در یک قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد روی آن بریزید تا به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد.
موضعی: برگ های گلپر را درون مخلوط کن به صورت پودر در آورده و ان را با یک قاشق چای خوری روغن زیتون طبیعی مخلوط کنید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حلقه ی چشم و سیاهی های زیر چشم ماسک کنید سپس این ماسک را برداشته و صورتتان را با آب نیم ولرم بشویید و حتی الامکان این کار را هر شب تکرار کنید تا نتیجه ی بهتری ببینید.
عوارض جانبی:
مصرف گلپر می تواند در بعضی افراد حساسیت یا آلرژی بوجود بیاورد. زیاده روی در مصرف گلپر برای زنان باردار مضر بوده، زیرا خطر سقط جنین را به همراه دارد. استفاده زیاد از گرد گلپر باعث ایجاد تپش قلب میشود.
ادویه جات فوق العاده
فروش محصولات کشاورزی از طریق اینترنت
اطلاعات کلی در مورد شترمرغ