جینکو
جینکو
سایر اسامی: ژینکو، شجره المعبد
نام علمی: Ginkgo biloba
نام انگلیسی: Leaf extract
درختی زیبا به ارتفاع ۳۰ متر و عمر طولانی، برگهایی با پهنک بزرگ و دو قسمتی. در درخت ماده دانه هایی به حجم یک گیلاس یا بزرگتر تولید می شود.
منشا این گیاه جنوب چین و شرق آسیا (کره و ژاپن) گزارش گردیده است.
ترکیبات شیمیایی:
گلیکوزید (ژینکولید)، آنتوسیانین، لاکتون، سیتوسترول، سزکویی ترپن ها، بی فلاونوئیدها، ویتامین E
اندام دارویی: برگ و دانه
خواص دارویی:
شل کننده عروق، ضد تصلب شرایین، محرک گردش خون، بهبود جریان خون به مغز، کاهش سرگیجه و وزوز گوش، ضد التهاب، ضد اسپاسم،ضد عفونی کننده، افزایش باروری در بانوان، تأثیر قوی بر روی هوش و تقویت حافظه، کمک به درمان افسردگی و آلزایمر، درمان اختلالات مغزی و ام اس، به تاخیر انداختن علائم پیری.
روش مصرف:
دم کرده: ۵۰ گرم برگ خشک شده در نیم لیتر آب دم شود و برای تصلب شرایین و واریس مصرف شود.
جوشانده دانه: در طول روز ۳ تا ۴ دانه در ۴۵۰ میلی لیتر آب جوشانده شود و برای درمان آسم و سرفه های مزمن و شدید مصرف شود.
تنتور: ۱ قاشق چایخوری در آب رقیق کرده در طول روز ۲ الی ۳ بار مصرف شود. برای مشکلات گردش خون مفید است.
عوارض جانبی:
استفاده بیش از حد دانه جینکو با بروزعلائمی شبیه تشنج، سر درد، تب بالا، استفراغ، اسهال، تورم و قرمز شدن پوست توام باخارش، همراه خواهد بود.
ادویه جات فوق العاده
فروش محصولات کشاورزی از طریق اینترنت
اطلاعات کلی در مورد شترمرغ