گل بنفشه
بنفشه
نام علمی: Viola odorata
نام انگلیسی: Violet
بنفشه گیاهی علفی، پایا، یک یا چند ساله، ریزوم دار که ارتفاع آن تا ۱۵ سانتی متر می رسد. برگ های آن قلبی شکل تا بیضوی پهن با حاشیه های دندانه دار است. گل های گیاه که به رنگ بنفش تیره و معطر است در فروردین تا اردیبهشت ماه ظاهر می شود.
این گیاه در اروپا و بسیاری از قسمت های بریتانیا پراکنده است. در ایران نیز در کردستان، گیلان، مازندران، خراسان و برخی مناطق دیگر وجود دارد.
ترکیبات شیمیایی
اسانس، ساپونین، موسیلاژ، فلاونوئید، گلیکوزید، آلکالوئید ویولین، آنتوسیانین، متیل سالسیلات.
اندام دارویی: گیاه کامل، به خصوص گل ها
خواص دارویی:
تب بر، مدر، معرق، برطرف کننده سرفه،سرماخوردگی، زکام، برطرف کننده ناراحتی های کبد، معده، طحال و درد کلیه، رماتیسم،خلط آور (اثر اکسپکتورانت)، نرم کننده سینه در اختلالات تنفسی و رفع گرفتگی بینی، درمان بیماری های پوستی.
روش مصرف:
جوشانده: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری از گیاه خرد شده را با نیم لیتر آب جوشانده و بعد از گذشت ۱۵ دقیقه آماده مصرف می باشد.
دم کرده: ۲۵ گرم گیاه خشک در ۱۰۰ سی سی آب جوش ریخته و بعد از دم کشیدن می توان روزی ۳ فنجان و قبل از هر وعده غذایی یک فنجان از آن را مصرف نمود.
عوارض جانبی:
استفاده در زنان باردار ممنوع است. در سایر موارد هم زیاده روی در مصرف یا مصرف به مدت طولانی منجر به عوارض گوناگون گوارشی تهوع و استفراغ می شود.
ادویه جات فوق العاده
فروش محصولات کشاورزی از طریق اینترنت
اطلاعات کلی در مورد شترمرغ